Dragi Zemljani

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas da nam se pridružite na našem čudnovatom putovanju. Stvaramo mjesto na kojem ste slobodni biti kolege, saradnici, volonteri, baštovani, inovatori, umjetnici, učenici i učitelji. Želja nam je da zajedno izgradimo jaku i raznoliku zajednicu, te da poslužimo kao primjer mogućeg održivog društva. Laboratorija Samoodrživosti je mjesto na kojem imamo priliku za to. Da izgradimo, koristimo, testiramo i uspostavimo modele održivih principa i praksi, u harmoniji biljaka, životinja i ljudi.

Zemljani imaju aktivne i potporne članove, što je definisano u Statutu udruženja. Aktivni članovi donose odluke do kojih se dolazi koncezusom. Bilo koji član udruženja može predložiti bilo kojeg potpornog člana za aktivnog člana. Svaki član udruženja ima pravo da zajednici iznese bilo kakav prijedlog, ideju, problem ili kritiku, kao i da ga se sasluša i uvaži. Ovdje možete preuzeti Statut Udruženja.

Za sve radionice i seminare koje ćemo organizovati, članovi udruženja će imati rezervisan određen broj mjesta, te će prvi dobiti pozive da u istim uzmu učešće.O vama
Godišnja članarina iznosi 24,00 BAM
Račun na koji možete izvršiti uplatu je:

154-480-20088950-96

Banka: Intesa San Paolo
Primalac: Udruženje Zemljani
Svrha doznake: Godišnja Članarina